Μουσική, χορός, τραγούδι και …ποδήλατα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μουσική, χορός, τραγούδι και …ποδήλατα
Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου η μεγάλη εκδήλωση του ΘΕΣγάλα και κληρώθηκαν 48 μεγάλα δώρα

Μέσα σε γιορτινή, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και με τους ήχους των αγαπημένων XANA ZOO πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Δεκεμβρίου η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, στην οποία κληρώθηκαν οι 16 τυχεροί, που κέρδισαν τα 16 ποδήλατα της μεγάλης κλήρωσης για τα δύο χρόνια της παρουσίας του ΘΕΣγάλα στη Λάρισα. Στην ίδια εκδήλωση κληρώθηκαν επίσης οι τυχεροί που κέρδισαν 16 προπληρωμένες κάρτες των 30 ευρώ και 16 των 15 ευρώ.
Είχε προηγηθεί η μεγάλη συναυλία των ΧΑΝΑ ΖΟΟ που χάρισε γέλιο και διασκέδαση σε εκατοντάδες παιδιά και τους γονείς τους που κατέκλυσαν την Κεντρική Πλατεία της Λάρισας. Χιλιάδες μπαλόνια για τα δύο χρόνια του Συνεταιρισμού, γνωστές μουσικές και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα υπέγραψαν μια μοναδική βραδιά.
Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ευχαριστεί όλους τους Λαρισαίους που πήραν μέρος στην εκδήλωση αλλά και όσους στηρίζουν την προσπάθεια του τα τελευταία δύο χρόνια. Παράλληλα υπόσχεται να συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές και για τα χρόνια που ακολουθούν.
Τέλος η διοίκηση και η εργαζόμενοι του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα εύχονται σε όλους χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος.
Δείτε του τυχερούς της κλήρωσης στον δικτυακό τόπο του ΘΕΣγάλα www.thesgala.gr