Περίπτερο του Συνεταιρισμού «ΘΕΣγαλα-ΠΙΕΣ» στην έκθεση Zootechnia

Συμμετοχή του ΘΕΣγάλα – ΠΙΕΣ στην Έκθεση Zootechnia στη Θεσσαλονίκη

ΘΕΣγάλαΠΙΕς: Συνεταιριζόμαστε διαφορετικά

Πόλος έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες της αποτέλεσε το περίπτερο του Συνεταιρισμού «ΘΕΣγάλα-ΠΙΕΣ», ο οποίος αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του χώρου του γάλακτος αλλά και του πρωτογενούς τομέα γενικότερα.

Με αφετηρία τη Θεσσαλία και την Πιερία και έδρα τη Λάρισα, ιδρύθηκε στα τέλη του 2010, ο Συνεταιρισμός «ΘΕΣγάλα- ΠΙΕΣ», χάρις στο όραμα και τις συνεχείς προσπάθειες μιας φιλόδοξης ομάδας αγελαδοτρόφων γαλακτοπαραγωγών. Σύντομα και μέσα από τη σκληρή δουλειά και το μεράκι των μελών του, εξελίχθηκε στον πρώτο πρότυπο παραγωγικό συνεταιρισμό αγελαδινού γάλακτος που ιδρύθηκε στη χώρα μας.

Με κεντρικό σύνθημα «Συνεταιριζόμαστε διαφορετικά» ο «ΘΕΣγάλα» κατόρθωσε να προασπίσει τα συμφέροντα των μελών του, των γαλακτοβιομηχανιών αλλά και των καταναλωτών, διασφαλίζοντας την παροχή υψηλής ποιότητας γάλακτος.

Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στο Περίπτερο του Συνεταιρισμού και συνομίλησαν από κοντά με τους παραγωγούς αλλά και τα στελέχη του. Το περίπτερο επισκέφθηκε σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είχαν συνομιλία με τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Βακάλη αλλά και με τους υπόλοιπους παραγωγούς.