- Προετοιμασία:
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
 - Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα για κέικ ή την καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί.
 
 - Χτυπάμε τα υλικά:
- Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα αφράτο μείγμα.
 - Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα, χτυπώντας καλά μετά από κάθε προσθήκη.
 - Προσθέτουμε τις βανίλιες και ανακατεύουμε.
 
 - Ενσωματώνουμε το αλεύρι:
- Σε ένα άλλο μπολ, κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ.
 - Προσθέτουμε το αλεύρι εναλλάξ με το γάλα στο μείγμα βουτύρου, ξεκινώντας και τελειώνοντας με το αλεύρι. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ομογενοποιηθεί.
 
 - Ψήσιμο:
- Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα και το στρώνουμε ομοιόμορφα.
 - Ψήνουμε για 45-50 λεπτά, ή μέχρι μια οδοντογλυφίδα που θα βάλουμε στο κέντρο να βγαίνει καθαρή.
 - Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει για 10 λεπτά στη φόρμα και στη συνέχεια το μεταφέρουμε σε σχάρα για να κρυώσει εντελώς.
 
 - Σερβίρισμα: Μπορείς να το απολαύσεις σκέτο ή με λίγη άχνη ζάχαρη από πάνω.
 
Καλή απόλαυση!