Διαγωνισμός Facebook, #ΘΕΣselfie

Ενόψει της φετινής ημέρας γάλακτος στη 1 Ιουνίου, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα διοργανώνει διαγωνισμό μέσω της σελίδας του στο Facebook, με τίτλο #ΘΕΣselfie. Ο διαγωνισμός ξεκινά την Πέμπτη, 24 Μαΐου. Καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Τρίτη, 5 Ιουνίου, ώρα 24:00.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε ενδιαφερόμενος, για να λάβει μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να ακολουθήσει τα εξής βήματα:

  • Να επισκεφθεί ένα εκ των καταστημάτων ΘΕΣγάλα συν
  • Να βγάλει μια φωτογραφία στο κατάστημα
  • Να την αναρτήσει σε Facebook ή Instagram συνοδευόμενη από το hashtag #ΘΕΣselfie

Τα καταστήματα που συμμετέχουν στον διαγωνισμό και τα οποία οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφία είναι:

ΛΑΡΙΣΑ
Φαρσάλων 6

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δελφών 84 & Κοσμά Αιτωλού
Αμπελόκηποι, Μεγ.Αλεξάνδρου & Φιλιππουπόλεως 77
Κάτω Τούμπα, Παπάφη & Μπότσαρη
Άνω Τούμπα, Γρ.Λαμπράκη 135 & Ιπποδρομίου
Αγ.Δημητρίου 93 & Πέλοπος
Νεάπολη, Συκιές – Ανδ.Παπανδρέου 140
Πολίχνη, Αγ. Παντελεήμονος 10
Εύοσμος, Μεγ.Αλεξάνδρου & Αλεξ. Παπάγου

ΑΘΗΝΑ
Ηλιούπολη, Σοφοκλή Βενιζέλου 53 & Βλαχάβα
Άνω Γλυφάδα, Δημ. Γούναρη 33
Γαλάτσι, Τράλλεων 128 και Παπαφλέσσα
Κορυδαλλός, Γρηγορίου Λαμπράκη 120
Αχαρναί, Λεωφόρος Πάρνηθος 132 & Λαθέας
Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 356 & Ηπείρου

Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μίας (1) μόνο συμμετοχής στο κατάστημα επιλογής του. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που ο διαγωνιζόμενος τραβήξει και αναρτήσει παραπάνω από μία (1) selfie, δεν θα δικαιούται επιπλέον συμμετοχή. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει μέρος κάθε διαγωνιζόμενος στον διαγωνισμό είναι να διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στο Facebook/Instagram.

Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν λάβει χώρα εντός της διάρκειας του διαγωνισμού και στις οποίες οι διαγωνιζόμενοι έχουν τηρήσει τη διαδικασία συμμετοχής που περιγράφεται ανωτέρω, καθώς και το σύνολο των επιμέρους όρων του παρόντος.

Οι διαγωνιζόμενοι που θα δηλώσουν έγκυρα και έγκαιρα συμμετοχή θα λάβουν μέρος σε ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 για την ανάδειξη συνολικά δύο (2) νικητών ανά κατάστημα. Ο κάθε νικητής θα κερδίσει μία σακούλα προϊόντα ‘θες’ που θα παραλάβει από το κατάστημα στο οποίο τράβηξε τη φωτογραφία, και η οποία θα περιλαμβάνει:

  • 1lt γάλα πλήρες
  • 1 γραβιέρα πρόβεια (250γρ)
  • 1 πεκορίνο (250γρ)
  • 1 λουκάνικο
  • 1 γαλοπούλα καπνιστή (φέτες)
  • 1 Ανωτύρι
  • 1 κριτσίνι πράσο – σπανάκι
  • 1 κριτσίνι ολικής
  • 1 σάλτσα καθημερινή
  • 1 μαρμελάδα σύκο

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο inbox, μέσω της προσωπικής σελίδας τους στο Facebook.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  1. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός με την επωνυμία «Συνεταιρισμός- Ο.Π Αγελαδοτρόφων Γαλακτοπαραγωγής Θεσσαλίας και Πιερίας» με δ.τ «ΘΕΣγάλα – Πιες» με έδρα τη Λάρισα, είναι ο διοργανωτής του διαγωνισμού (εφεξής ο Διοργανωτής) με την ονομασία «ΘΕΣselfie» (εφεξής ο Διαγωνισμός)
  2. Ονομασία Διαγωνισμού: Διαγωνισμός «#ΘΕΣselfie»
    Περιγραφή – Δώρο:  2 νικητές (για το κάθε κατάστημα) θα κερδίσουν από μία σακούλα προϊόντα κόστους 25 ευρώ η κάθε σακούλα. Τα προϊόντα θα είναι: 1lt γάλα πλήρες, 1γραβιέρα πρόβεια (250γρ), 1 πεκορίνο (250γρ), 1 λουκάνικο, 1 γαλοπούλα καπνιστή (φέτες), 1 ανωτύρι, 1 κριτσίνι πράσο – σπανάκι, 1 κριτσίνι ολικής, 1 σάλτσα καθημερινή, 1 μαρμελάδα σύκο
  3. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό δεν έχουν όσοι είναι εργαζόμενοι καθώς και πρόσωπα α’ βαθμού συγγένειας αυτών, του Διοργανωτή, όπως και οποιοσδήποτε άλλος συνδέεται με οποιοδήποτε τρόπο ή μετέχει στη δημιουργία και διοργάνωση του Διαγωνισμού. Στην περίπτωση που οι νικητές του Διαγωνισμού εμπίπτουν στις άνωθεν κατηγορίες, θα εκπίπτουν του δικαιώματος και η συμμετοχή τους θα κρίνεται άκυρη.
  4. Δεν καταβάλλεται οποιοδήποτε αντίτιμο για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό.
  5. Ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η Πέμπτη, 24 Μαΐου. Καταληκτική ημερομηνία του Διαγωνισμού ορίζεται η Τρίτη, 5 Ιουνίου και ώρα 24:00. Το πέρας της αναγραφόμενης ημερομηνίας σημαίνει και την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού.
  6. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό πρέπει να συμπεριλάβουν τo #ΘΕΣselfie στην ανάρτησής τους (στο Facebook ή στο Instagram), προκειμένου να συμμετάσχουν στην κλήρωση. Η παραλαβή των προϊόντων θα γίνει από το κατάστημα στο οποίο οι συμμετέχοντες τράβηξαν τη φωτογραφία.
  7. Οι όροι του Διαγωνισμού καθώς και πληροφορίες που αφορούν στα δώρα των νικητών αναγράφονται με κάθε σχετική λεπτομέρεια.
  8. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα οριστικής λύσης και τροποποίησης του Διαγωνισμού καθώς και των όρων και των προϋποθέσεων αυτού χωρίς καμία προειδοποίηση, σε περίπτωση καταστροφής, πολέμου, πολιτικής ή στρατιωτικής αναταραχής, οποιασδήποτε υφιστάμενης ή ενδεχόμενης παραβίασης οποιασδήποτε νομοθεσίας ή κανονισμού ή οποιασδήποτε άλλης περίστασης πέρα από τον έλεγχο του Διοργανωτή. Οι συμμετέχοντες πρόκειται να ειδοποιηθούν από τον Διοργανωτή όσο το δυνατόν συντομότερα για οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει στους όρους του Διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει ή να διαγράψει οποιαδήποτε πληροφορία (π.χ εικόνες, σχόλια) έχει σκοπό να δυσφημίσει ή να προσβάλει το Διαγωνισμό. Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η συμμετοχή στον διαγωνισμό. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε πράξεις που οφείλονται σε ελαφρά αμέλεια, τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
  9. Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται για ανακριβείς πληροφορίες του δώρου που παρέχονται στους συμμετέχοντες εφόσον προέρχονται από τρίτα πρόσωπα που σχετίζονται με αυτό το Διαγωνισμό.
  10. Τα δώρα είναι προσωπικά και οι νικητές του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα μεταβίβασης αυτών ή ανταλλαγής τους με χρήματα. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει το δώρο με οποιαδήποτε άλλης παρόμοιας αξίας προϊόν χωρίς καμία προειδοποίηση.
  11. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα αναδειχθούν την Παρασκευή, 8 Ιουνίου. Η επιλογή θα είναι τυχαία, μέσω online αλγορίθμου, μέσα από την εφαρμογή WOOBOX (http://woobox.com).
  12. Ο Διοργανωτής θα ειδοποιήσει τους νικητές σε διάστημα εντός 5 ημερών από την ολοκλήρωσή του διαγωνισμού για τον τρόπο και το χρόνο παραλαβής του δώρου με μήνυμα μέσω της προσωπικής σελίδας τους στο Facebook. Αν ο Διοργανωτής δεν καταφέρει να έρθει σε επαφή με τους νικητές- εξαιτίας αδυναμίας ή κωλύματος επικοινωνίας των νικητών, ή αν οι νικητές δεν διεκδικήσουν το δώρο εντός 30 ημερών από την ειδοποίηση που θα λάβουν, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το δώρο και να επιλέξει να αντικαταστήσει τον νικητή με τον αμέσως επόμενο επιλεχθέντα.
  13. Η απόφαση του Διοργανωτή για όλα τα θέματα που άπτονται του Διαγωνισμού είναι οριστική και αμετάκλητη.
  14. Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Διαγωνισμού και τη διανομή των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση του Διοργανωτή παύει να υφίσταται. Ο Διοργανωτής δεν θα υπέχει ούτε θα αναλάβει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά του Διοργανωτή.
  15. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό υποδηλώνει τη σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων, η οποία και δεσμεύεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
  16. Ο Διαγωνισμός και οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις εκπροσωπούνται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφωνία και διαφορά προκύψει σχετικά με αυτόν, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.
  17. Η παροχή των προσωπικών στοιχείων των συμμετεχόντων αποτελεί ρητή αποδοχή για την επεξεργασία τους και τη δημοσίευσή τους στο πλαίσιο του διαγωνισμού και για τους σκοπούς του. Οι συμμετέχοντες δίνουν στον Διοργανωτή το δικαίωμα, σε περίπτωση που συμμετάσχουν και κερδίσουν δώρα, δημοσίευσης του ονόματός τους, για διαφημιστικούς σκοπούς σε παρουσιάσεις ή σε οποιοδήποτε μέσο (συμπεριλαμβανομένου του διαδικτύου και των κοινωνικών δικτύων) και με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς άλλη αμοιβή εκτός από αυτή του δώρου του Διαγωνισμού.
  18. Με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό ο κάθε συμμετέχων συναινεί ρητά και ανεπιφύλακτα όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από τον Διοργανωτή, μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από τον Διοργανωτή σύμφωνα τις διατάξεις του ν.2472/1997 όπως ισχύει, του ν. 3471/2006, τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την «προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του διαγωνισμού (ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των νικητών, τη διανομή των δώρων σε αυτούς κλπ) ή για ενημέρωσή τους (τυχόν αποστολή ενημερωτικού-διαφημιστικού υλικού έχει συμφωνηθεί από τον συμμετέχοντα κλπ).
  19. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα. Ο Διοργανωτής δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους πέρα από τον έλεγχό του ή για λόγους ανωτέρας βίας (ενδεικτικά, προβλήματα ή τεχνικές δυσλειτουργίες online συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, server ή provider, εξαρτημάτων υπολογιστών, λογισμικού, μη λήψη δεδομένων λόγω τεχνικών προβλημάτων ή συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων, διακοπή σύνδεσης με το διαδίκτυο, καθώς και προσβολή από ιούς υπολογιστών, κακόβουλες ή παράνομες ενέργειες ή επεμβάσεις τρίτων, απατηλές ενέργειες) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή των καταχωρήσεων ή των πόντων των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.
  20. Αν διαπιστωθεί ότι οποιοσδήποτε συμμετέχων ή χρήστης των ανωτέρω διαδικτυακών τόπων και ιστοσελίδων παραβιάζει ή υπάρχουν υπόνοιες ότι επιχειρεί να παραβιάσει το δίκτυο, σύστημα ή λογισμικό αυτών, η συμμετοχή του στον διαγωνισμό ακυρώνεται πάραυτα και ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αναφέρει το ζήτημα στις αρμόδιες αρχές. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς τους συμμετέχοντες, για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το διαγωνισμό.
  21. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.
  22. Ο παρών Διαγωνισμός σε καμία περίπτωση δεν χορηγείται, διοργανώνεται, εγκρίνεται ή σχετίζεται με το Facebook. Οι πληροφορίες του συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό παρέχονται αποκλειστικά και μόνο στον Διοργανωτή και σε κανένα άλλο φορέα.