Δελτίο Τύπου – Η Νέα συνήθεια στο Φρέσκο – παστεριωμένο γάλα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λάρισα η επίσημη παρουσίαση, σε συνέντευξη τύπου προς τους δημοσιογράφους, του νέου καινοτόμου τρόπου διάθεσης Φρέσκου Παστεριωμένου Ντόπιου Γάλακτος στους καταναλωτές της Λάρισας, μέσω Αυτόματων Πωλητών, από το Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα-ΠΙΕΣ.

Στην παρουσίαση του προϊόντος ο κ. Βακάλης επεσήμανε πως «η νέα δραστηριότητα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι πρωτοποριακή για τους εξής λόγους: 1ον Φέρνουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και μόνο στη Λάρισα, αυτόματους πωλητές γάλακτος νέας τεχνολογίας. Πρόκειται για ένα δοκιμασμένο και επιτυχημένο τρόπο διάθεσης γάλακτος σε όλο τον κόσμο. 2ον ο καταναλωτής μπορεί να προμηθευτεί το μοναδικό Συνεταιριστικό, Ντόπιο, Φρέσκο, Παστεριωμένο γάλα της Λάρισας μέσα σε λίγες ώρες από την παραγωγή του. 3ον Ο καταναλωτής μπορεί να το προμηθευτεί 24 ώρες το 24ωρο σε 4΄σημεία της πόλης μας στην πλέον ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με την ποιότητά του. Και όλα αυτά με πιστοποιημένες διαδικασίες που εγγυώνται απόλυτα την Ασφάλεια την Ποιότητα και τη Φρεσκάδα του προϊόντος.

Ο κ. Βακάλης έκλεισε την ομιλία του ζητώντας από τους πολίτες της Λάρισας «να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια. Μια προσπάθεια που απευθύνεται αποκλειστικά στην οικογένεια της Λάρισας. Που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Λαρισαίους να έχουν καθημερινά στο ποτήρι τους Φρέσκο, ντόπιο, παστεριωμένο ποιοτικό, ασφαλές Συνεταιριστικό γάλα στην πλέον ανταγωνιστική τιμή· Απευθείας από τον παραγωγό. Στηρίζοντας τον Λαρισαίο παραγωγό στηρίζουμε την τοπική οικονομία».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Δ/ντης της Ζώνης Γάλακτος του Συνεταιρισμού κ. Τσιάρας ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα της Ασφάλειας και της Ποιότητας του νέου προϊόντος. Ο Κ.Τσιάρας υπογράμμισε «στις φάρμες των μελών του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα –ΠΙΕς οι αγελάδες εκτρέφονται με περισσή φροντίδα και αγάπη χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τα πιο αποτελεσματικά συστήματα διαχείρισης με στόχο την παραγωγή άριστης ποιότητας γάλακτος. Ο μεγάλος αριθμός δειγμάτων γάλακτος τόσο απαστερίωτο όσο και παστεριωμένο που υποβάλλεται καθημερινά σε μια ολόκληρη σειρά εργαστηριακών αναλύσεων εγγυάται την ασφάλεια και την ποιότητα του προϊόντος καθώς και την πλήρη συμμόρφωση του με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας».

Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση με τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους.