Δελτίο τύπου κλήρωση Θεσσαλονίκη

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα γιορτάζει ένα χρόνο και κληρώνει ποδήλατα

Τον ένα χρόνο της παρουσίας των αυτόματων πωλητών φρέσκου γάλακτος γιορτάζει ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των Θεσσαλονικέων με μια μεγάλη κλήρωση, στην οποία δεκαεπτά τυχεροί (όσα και τα καταστήματα που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη) θα κερδίσουν από ένα ποδήλατο mountain και προπληρωμένες κάρτες των 30 και των 15 ευρώ.
Στην μεγάλη κλήρωση μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι καταναλωτές το λευκού γάλακτος (πλήρες και ελαφρύ) συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στο ειδικά διαμορφωμένο δελτίο στο πίσω μέρος της απόδειξης αγοράς. Σ’ όλα τα καταστήματα του ΘΕΣγάλα στη Θεσσαλονίκη έχουν τοποθετηθεί ειδικές κάλπες στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ρίχνουν τους κλήρους και έτσι να συμμετέχουν στην κλήρωση.
Η διαδικασία
Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά κάθε φιάλης λευκού γάλακτος από τα καταστήματα του ΘΕΣγάλα, οι καταναλωτές μπορούν να παίρνουν την απόδειξη αγοράς του προϊόντος και θα πρέπει στην πίσω πλευρά της να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους. Στη συνέχεια ρίχνουν το «λαχνό» στην ειδική κάλπη και έτσι αυτόματα συμμετέχουν στην κλήρωση για τα 17 ποδήλατα και τις προπληρωμένες κάρτες. Δεν υπάρχει περιορισμός στις συμμετοχές. Περισσότερες αποδείξεις, περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.
Η κλήρωση θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου σε ειδική εορταστική εκδήλωση στο κέντρο της πόλης. 17 ποδήλατα περιμένουν 17 τυχερούς! Η Μεγάλη Κλήρωση θα περιλαμβάνει πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολλές… εκπλήξεις!
Μπες τώρα στην κλήρωση. Κέρδισε την ασύγκριτη ποιότητα και γεύση του ΘΕΣγάλα και βάλε υποψηφιότητα για να είσαι εσύ ένας από τους 17 τυχερούς.