Σειρά τυριών από το ΘΕΣγάλα

Σειρά Τυριών από το ΘΕΣγάλα

Σε τυροκομικές γωνιές εξελίσσονται από αύριο Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 τα 33 καταστήματα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Μετά την επιτυχημένη πορεία του φρέσκου γάλακτος στους Αυτόματους Πωλητές και την γευστική προσθήκη του αγαπημένου πια θεςCHOCO, η καινοτομία εξελίσσεται και ο Συνεταιρισμός προχωρά στο επόμενο βήμα: Παρουσιάζει από αύριο τέσσερις τύπους τυριών (δύο λευκά και δύο ημίσκληρα) με την εγγύηση και τη μοναδική γεύση του ΘΕΣγάλα.
Πιο συγκεκριμένα οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και της Λάρισας θα μπορούν από αύριο να βρίσκουν στα 33 καταστήματα ΘΕΣγάλα, λευκό αγελαδινό τυρί σε συσκευασία 200 γραμμαρίων vacuum, αλλά και σε συσκευασία 400 γραμμαρίων σε άλμη. Επίσης θα μπορούν να βρίσκουν κίτρινο ημίσκληρο τυρί 200 γραμμαρίων σε φέτες (ιδανικό για τοστ) και σε συσκευασία 400 γραμμαρίων για όλες τις χρήσεις.
Όλα τα τυροκομικά προϊόντα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα γίνονται αποκλειστικά από φρέσκο, αγελαδινό, συνεταιριστικό γάλα, με τη σφραγίδα των παραγωγών της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας και φυσικά ακολουθούν την μοναδική ποιότητα και γεύση του αγελαδινού ΘΕΣγάλα που αγαπήθηκε στις δύο πόλεις και όχι μόνο.
Από την Παρασκευή 20 Νοεμβερίου σε όλα τα καταστήματα του Συνεταιρισμού θα γίνονται δωρεάν γευστικές δοκιμές, προκειμένου οι καταναλωτές να γνωρίσουν από κοντά την μοναδική ποιότητα και γεύση των τυριών «ΘΕΣ». Οι γευστικές δοκιμές θα πραγματοποιούνται από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ, καθημερινά, σε όλα τα καταστήματα του θΕΣγάλα και τουλάχιστον μέχρι τις 23 Νοεμβρίου.
Αν θες πραγματικά ποιοτικό και γευστικό τυρί, λευκό και ημίσκληρο, τότε, θες «ΘΕΣ». Δοκίμασε το και θα το …θες!

 

KAT_9265