Οι καταναλωτές έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» στον ΘΕΣγάλα

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κοινού στην γιορτή γάλακτος που οργάνωσε ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος το Σάββατο 1 Ιουνίου. Πολλά από τα καταστήματα χρειάστηκε να επανατροφοδοτηθούν στη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση των καταναλωτών.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συνεταιρισμού και «πλημμύρισε» τους Αυτόματους Πωλητές Γάλακτος σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Απέδειξε έτσι έμπρακτα για ακόμα μία φορά την προτίμηση στο ολόφρεσκο γάλα του Συνεταιρισμού και την αξεπέραστη ποιότητά του.

Από νωρίς το πρωί και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ο ΘΕΣγάλα διέθετε σε μισή τιμή το 1lt γάλα, πλήρες και ελαφρύ, από τους Αυτόματους Πωλητές.

Η μεγάλη στήριξη του καταναλωτικού κοινού και η εμπιστοσύνη που επιδεικνύει στην ποιότητα των προϊόντων του Συνεταιρισμού, γεμίζει με αυτοπεποίθηση και δύναμη τη Διοίκηση, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες στον ΘΕΣγάλα, για την επόμενη μέρα και το σχέδιο ανάπτυξής του, στο οποίο περιλαμβάνονται και αντίστοιχες τέτοιου είδους μελλοντικές κινήσεις.