Η Μεγάλη Κλήρωση του ΘΕΣγάλα με τους ΧΑΝΑ ΖΟΟ

Η Μεγάλη Κλήρωση του ΘΕΣγάλα με τους ΧΑΝΑ ΖΟΟ

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣΓΑΛΑ γιορτάζει δύο χρόνια παρουσίας και ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των Λαρισαίων με μια μεγάλη, χριστουγεννιάτικη μουσικοχορευτική εκδήλωση και πολλά δώρα.
Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας 16 ποδήλατα mountain bike περιμένουν τους 16 μεγάλους τυχερούς (ένας από κάθε κατάστημα). Από την Μεγάλη Κλήρωση 32 ακόμοι τυχεροί θα κερδίσουν προπληρωμένες κάρτες αγοράς στα καταστήματα ΘΕΣγάλα των 30 και των 15 ευρώ.
Η κλήρωση θα γίνει παρέα με τους ΧΑΝΑ ΖΟΟ που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι. Οι αγαπημένοι ήρωες: η Τερέζα και ο Άρης παρέα με τον Φαταούλα, τον Αστακό, την Αγελάδα τον Βάτραχο και φυσικά την Καμήλα, τον Σκαντζόχοιρο και τον Ντρούλη Χοντρούλη, του Μάνου Βαφειάδη θα είναι εκεί έτοιμοι να χορέψουν και να ξεφαντώσουν παρέα με τους Λαρισαίους φίλους τους.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισμόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και τα νέα προϊόντα του Συνεταιρισμού, το Λευκό και το Ημίσκληρο τυρί, που παράγονται από το φρέσκο γάλα των παραγωγών του.
Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λάρισας
Να είστε όλοι εκεί!